2013. február 14., csütörtök

Mézes-mustáros csirkecombok

Hozzávalók:

  • 1 ek olívaolaj
  • 5 csirke felsőcombfilé
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 3,5 dl csirke alaplé
  • 2 ek mustár, nálam sima és zöldborsos dijoni vegyesen
  • 1 ek méz
  • 1 tk szárított kakukkfű


Az olívaolajat felforrósítottam, a húsokat kissé átpirítottam rajta, majd kiszedtem. Lehalkítottam a lángot, és az apróra vágott hagymát megpároltam. Közben elkevertem a húslevesben a mustárt és a mézet. Amikor a hagyma megpárolódott, visszaraktam a húsokat, hozzáöntöttem a mustáros lét, megszórtam kakukkfűvel, és jó fél óra / 35 perc alatt készre főztem. Kukoricás rizst ettünk hozzá, nem baj, ha az sósabb, jól illik az édes karakterű húshoz. 

Good Food recept


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése