Hozzávalók:
- 1 ek olívaolaj
- 5 csirke felsőcombfilé
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 3,5 dl csirke alaplé
- 2 ek mustár, nálam sima és zöldborsos dijoni vegyesen
- 1 ek méz
- 1 tk szárított kakukkfű
Az olívaolajat felforrósítottam, a húsokat kissé átpirítottam rajta, majd kiszedtem. Lehalkítottam a lángot, és az apróra vágott hagymát megpároltam. Közben elkevertem a húslevesben a mustárt és a mézet. Amikor a hagyma megpárolódott, visszaraktam a húsokat, hozzáöntöttem a mustáros lét, megszórtam kakukkfűvel, és jó fél óra / 35 perc alatt készre főztem. Kukoricás rizst ettünk hozzá, nem baj, ha az sósabb, jól illik az édes karakterű húshoz.
Good Food recept
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése