2010. június 12., szombat

Csirkecombok szilvalekváros pácban

Hozzávalók:



  • 8 egész csirkefelsőcomb-filé

  • 1 evőkanál olívaolaj

  • 1,5 dl szilvalekvár

  • 30 ml balzsamecet

  • 30 ml szójaszósz

  • 1 teáskanál őrölt koriander

  • 1 teáskanál rózsabors



A rózsaborsot az aprítógéppel kicsit megtörettem, aztán összekevertem minden hozzávalót a hús kivételével, végül belepakoltam a húsokat, és jó 3 órát hagytam a hűtőben pácolódni. Jénai tálba pakoltam át a húsokat és a pác kb. felét ráöntöttem, 190 fokos sütőben úgy 50 perc alatt megsütöttem. A korábban megénekelt portugálos újkrumplival tálaltam.


3 adag, Lila Fügétől


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése