2006. szeptember 23., szombat

Töltött-grillezett gombafejek


Bekapcsolatam a sütőt 200 fokra. Fogtam 10 nagyobb gombafejet, megpucoltam, kitörtem a tönkjüket. Összekevertem a töltelékeket: 10 dkg juhtúrót 1 evőkanál tejföllel, borssal, petrezselyemmel, szerecsendióval, illetve majorannás borjúmájast egy pici tejföllel és borssal. Púposra töltöttem a gombákat, a sütőrácsra pakoltam őket (az alatta lévő tepsibe alufóliát raktam, hogy sikálni se kelljen), és 10 percig rájuk eresztettem a keringetőfunkciót. Aztán 3-4 percig grilleztem, és készen is voltak. Krumplipürét adtam mellé, és a pasi hálás kutyaszemekkel nézett vissza. 2 adag lett belőle.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése