2008. május 2., péntek

Zöldborsós máj


Hozzávalók:





  • 3 evőkanál olaj




  • 1 nagy fej hagyma




  • 60 dkg pulykamáj




  • 25 dkg fagyasztott zöldborsó




  • bors




  • 1 teáskanál szárított majoranna




  • 1 evőkanál aprított petrezselyem









A hagymát félkarikákra vágtam, és megfonnyasztottam az olajon. A megmosott, harmadba vágott májakat a hagymára dobtam, utánaöntöttem a zöldborsót, borsoztam, megszórtam majorannával, magasabb lángon kicsit átpirítottam, majd vizet öntöttem alá és 20 percig pároltam. A végén hozzáadtam a petrezselymet, és elzárás után megsóztam. Mi krumplipürével ettük, de rizzsel vagy sima főtt krumplival is kiváló lehet.



4 adag, saját fejlesztés




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése