2008. március 15., szombat

Epres banán


Nemisbéka málnás banánkréme ihletett meg egyértelműen, ráadásul azt epret is ő emlegette a legutóbbi látogatásakor, rákattantam. A banán mostanában úgyis állandó lakó nálunk, az eper pedig az emlegetése óta szintén gyakran felénkéz.



A recept rettentő bonyolult: fogtam egy banánt, pucolás után 4 darabba törve az aprítógépbe hajintottam, utánaküldtem egy fél doboz (ilyen kis téli kezdődoboz) mosott, csumázott, félbevágott epret, és már nyomtam is a gombot. Aztán két kis tálkába szedtem, és jó étvágyat. Egy pillanatra megfordult a fejemben a perverz gondolat, hogy ezt milyen jó lenne pezsgővel keverni, de aztán nem. Nem is szeretem a pezsgőt :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése