Ezt az édességet tipikusan a nagymamám készítette, tipikusan a Balatonon, tipikusan őszibarackkal. Ahogy nézem a mennyiséget, nem állhatott meg dupla adag alatt. Eszembe jutott, össze is dobtam a héten, csak még nevet nem találtam neki. Akinek van jó javaslata, vagy hívják náluk otthon ugyanezt valahogy, ne habozzon kommnetezni.
Hozzávalók:
tetszőleges mennyiségű babapiskóta
1 csomag főzős puding (vaníliás vagy csokis, de a karamelles is kiváló) és a hozzávaló mennyiségű tej és cukor
gyümölcs (szerintem barack mindenképpen kell bele, a többi tetszőleges)
A pudingot előírás szerint elkészítettem, majd a tál aljára öntöttem belőle egy kicsit, erre pakoltam a babapiskóákat, öntöttem megint pudingot, belekockáztam a barackot, majd leöntöttem pudinggal. Hagytam összehűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése