- 40 dkg eper
- 3 dl natúr joghurt (zsírosabb)
- 1,5 dl tejföl
- 3 ek méz
- 4 dkg keserű csokoládé
- 6 db győri édes zabkeksz
Előkészítés: Az epret kicsumáztam, megmostam, leturmixoltam. A joghurtot és a tejfölt elkevertem a mézzel. A zabkekszet kézzel nagyjából összetördeltem, a csokit felolvasztottam.
Elkészítés: Kis poharak aljára osztottam el a kekszmorzsát. 2-2 ek fehér (még nem eprezett) joghurtot kanalaztam rá, majd 2-2 teáskanál olvasztott csoki rácsorgatása következett. Ekkor a turmixolt epret elkevertem a maradék joghurttal, és elosztottam a poharak között. Hűtőbe tettem egy órára.
Dokika receptje nyomán fejlesztettem
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése