Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemell
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olaj
- só, liszt, bors
- 1 doboz kukoricakonzerv
- 1 kis doboz tejföl
- kapor ízlés szerint (szerintem sok)
A csirkemellet kis kockákra vágtam, kicsi lisztben átforgattam. Összeolvasztottam a vajat és az olajat, majd fehéredésig pirítottam benne a húskockákat. Sóztam, borsoztam, aláöntöttem egy pici vizet, majd 15 perc és fedő alatt puhára pároltam. Ekkor beleborítottam a lecsöpögtetett kukoricát, az apróra vágott kaprot, és a kevés vízzel simára kevert tejfölt. Rottyantottam rajta egyet, kicsit besűrítettem fedő nélkül, és enyhén fokhagymás rizzsel tálaltam (1 bögrényi rizs vizébe 1 gerezd fokhagymát nyomtam).
3 adag
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése