Hozzávalók:
3 közepes cukkini
egy fej újfokhagyma harmada
só, frissen őrölt feketebors, biovegeta, teáskanálnyi szárított bazsalikom
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál olaj
20 dkg mini farfalle
Az olajat felforrósítottam, a kisebb kockákra vágott cukkinit (héja maradt) és a nagyjából összevágott újfokhagymát hozzáadtam. Fűszereztem, és úgy 20 perc alatt fedő alatt puhára pároltam. Közben készre főztem a mini farfallét (we love barilla :). Amikor a cukkini megpuhult, levettem róla a fedőt, feljebb kapcsoltam a " lángot" (akarom mondani, a kerámialapot), hogy kicsit elpárolódjon a leve, majd belekevertem a tejfölt, rottyantottam még egyet, és lehetett tálalni.
3 adag
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése