2010. szeptember 24., péntek

Őszibarack-krémleves

Rettentő bonyolult dolog, kellett hozzá vagy három perc is akár :) Elég gyorsan kellett cselekedni, mire hazaértünk az ügyintézésből, bőven ebédidő volt, és még nem volt kész semmi. Ettünk ám főételt is, kicsivú portobello szószos tésztáját, majd jön az is az én interpretálásomban.


Hozzávalók:



  • 1 nagy doboz őszibarack-konzerv (-2 fél barack, azt visszatartottam a kiskorúnak uzsonnára)

  • a konzerv édes levének fele

  • 1,5 dl tej

  • 1 dl tejszín

  • 1 evőkanál barnacukor

  • löttyintésnyi vaníliaaroma

  • késhegynyi őrölt fahéj és szegfűszet


A hozzávalókat a turmixgépbe tettem, nyomattam a gombot, és kész.


3 adag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése