Idén megint teszünk egy kísérletet, hogy likvidáljuk a felvágottfélét az életünkből. Tavaly egész jól sikerült, nagyjából fél évig kerültük még a sonkákat is, nemcsak a párizsit és a zala felvágottat... Aztán visszaszoktunk, de most megint nagy az elhatározás, és eddig jól is haladunk. Ennek szellemében egy kencerecept.
Hozzávalók:
- 2 kis doboz tonhalkonzerv (olajjal együtt)
- 25 dkg túró
- 3 teáskanál zöldborsos mustár
- 1 kis hagyma fele
- 3 teáskanál kapribogyó
- kevés citromlé
Először a hagymát és a kapribogyót apríttattam le a géppel, aztán egyszerűen jött a többi. Mivel a túrót nem akarta teljesen elkeverni már, a végén villával alaposan átkevertem, és ennyi.
A recept kicsi Vútól
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése